STER Advertentie
STER Advertentie

Jhené Aiko dropt emotionele freestyle track 'Triggered'

Woensdag 8 mei 2019 - 17:17 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jhené Aiko heeft een nieuwe freestyle track uitgebracht en daarin gaat ze behoorlijk los op - volgens fans - haar ex Big Sean. De twee waren een setje sinds 2016, maar hun relatie kwam twee maanden geleden tot een einde. Vorige maand betuigde ze haar liefde voor de rapper nog in een openhartige comment op zijn Instagram, maar in Triggered is ze wat minder positief...

"Knew from the beginning you'd ruin everything. You do it every time, you are my enemy, you are no friend of mine, muhfucka."

in my feelings

Vlak voor het uitbrengen van de track postte de zangeres op Twitter een bericht met uitleg over hoe Triggered tot stand is gekomen: "Op een avond zat ik zo diep in mijn gevoelens, dat ik bang was voor wat ik zou gaan doen. Ik wilde niet terugkeren in dezelfde slechte gewoontes die me al vaker hebben belemmerd. Ik realiseerde me dat ik mijn emoties onder ogen moest komen en mezelf moest uiten in plaats van weg te rennen van mijn gevoelens. Het werkte helend en nu voel ik me een stuk vrijer."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

freestyles over relaties

Jhené is niet alleen maar negatief over haar ex-lover. Eerder gaf ze in een Instagramcomment aan dat het goed zit tussen haar en Sean. Ook vertelde ze in hetzelfde berichtje dat er meer freestyles aan zitten te komen die gaan over relaties, zowel huidige als die uit het verleden. En aan de reacties op de nieuwe track te zien, maakt ze haar fans daar behoorlijk blij mee. 

jhene aiko over big sean

jhene aiko tweets

 

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin