Music

Frans rapduo PNL komt in juli naar Nederland!

foto: Albumcover: PNL - Deux Frères
  1. Newschevron right
  2. Frans rapduo PNL komt in juli naar Nederland!

Het Franse rapduo PNL staat op 20 juli in de Amsterdamse Paradiso! Het concert van de populaire broers die miljoenen views en streams pakken met dikke hits zoals Au DD, Deux frères, Naha en A l'Ammoniaque, wordt gepresenteerd door Appelsap en PATTA.

Video op de Eiffeltoren

Eerder dit jaar brachten de mannen van PNL de indrukwekkende videoclip van Au DD uit waarin ze op de Eiffeltoren zaten. Normaal is het ten strengste verboden om te filmen op het Franse monument, maar zij kregen het gewoon voor elkaar. Ademo regisseerde de clip die €160.000 zou hebben gekost, inmiddels bijna 100 miljoen keer bekeken is en in sommige scènes doet denken aan een Batman-film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Deux Frères

De opvolger van Au DD is de titeltrack van het nieuwe PNL-album dat Deux frères heet. In de nieuwe tune rapt het tweetal over het leven in de Franse buitenwijken. Zo omschrijven op prachtige wijze hoe hecht ze zijn als broers en jaren hebben gedroomd van een levensstijl die ver weg leek. Niet vanwege een tekort aan skills, maar omdat ze gevangen zaten in een systeem waar ze met keihard werken uit wisten te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PEACE N LOVÉS

Ademo en N.O.S. vormen samen het extreem succesvolle rapduo PNL (Peace N Lovés). De twee broers heten Tarik en Nabil Andrieu en schelen drie jaar. Ze groeiden op in Corbeil-Essonnes, een stadje ten zuiden van Parijs. Ze hebben een Corsicaanse vader en een Algerijnse moeder.

Ster advertentie
Ster advertentie