STER Advertentie
STER Advertentie

Jantje is de jongste rapper ooit op WOO HAH!

Donderdag 11 juli 2019 - 19:50 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jantje is vijftien jaar, komt uit Den Bosch en stond met zijn eerste track Bob de Bouwer hoog in de Spotify charts. Inmiddels praten we over meer dan een miljoen streams en 600k views op YouTube. Jantje vertelde bij Giorgio in Turn Up! dat zijn leven sindsdien op z’n kop staat, maar dat het ook zeker z’n voordelen heeft. Zo staat hij dit weekend op WOO HAH! als jongste rapper ooit!

Samenwerken met Jack $hirak

Bob de Bouwer was niet alleen een hit op Spotify en YouTube, maar het leverde Jantje ook een samenwerking op met hitproducer Jack $hirak. “Twee maanden na de release van de videoclip, connecte Jack $hirak mij via Instagram, daarna zijn we gaan zitten en dat is op een samenwerking in management uitgekomen”, vertelde Jantje bij FunX. Kijk dus niet gek op als je Jantje binnenkort hoort op allemaal beats van Jack $hirak, maar check eerst de dikke sessie die hij dropte bij Turn Up!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.42808-jantje-is-de-jongste-rapper-ooit-op-woo-hah"}