STER Advertentie
STER Advertentie

Beluister de hele soundtrack van The Lion King met o.a. Beyoncé!

Donderdag 11 juli 2019 - 20:15 uur

|

Door:

Burç

De officiële soundtrack van de reboot van The Lion King is vandaag uitgekomen! Daarop staan negentien tracks die onder anderen Beyoncé, Donald Glover, Seth Rogen en Lebo M. zingen. De tracks op het album zijn geschreven door Elton John, Hans Zimmer en Tim Rice. Alle tracks uit de originele film die in 1994 uitkwam, zoals Hakuna Matata, zijn ook te horen op dit album, maar natuurlijk wel in een nieuw jasje.

Lees ook: Wat zingen ze in het openingslied van The Lion King?

Nog een Lion King-album

Als je geen genoeg kunt krijgen van The Lion King, dan is er nog meer goed nieuws voor je. Dit is namelijk niet het enige Lion King-album dat gaat uitkomen! Op 19 juli releast Beyoncé een album dat The Lion King: The Gift gaat heten. Daarop is Spirit ook te horen, die track die ze samen met Ilya Salmanzadeh en Timothy McKenzie schreef voor de officiële soundtrack die vandaag is uitgekomen.

The Lion King

Check de soundtrack en kom voor volgende week in de stemming voor de leeuwenkoning. The Lion King is vanaf woensdag 17 juli namelijk te zien in de Nederlandse bioscopen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • 66-jarige ambtenaar die geobsedeerd is door Tupac verliest baan

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Makers 'Get Out' droppen spannende trailer 'Don't Let Go'

  • Italië steeds strenger: deze toeristen kregen €1000 boete

  • Vanaf 1 augustus krijg je 150 euro boete voor dragen van boerka

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.42809-beluister-de-hele-soundtrack-van-the-lion-king-met-o-a-beyonce"}