STER Advertentie
STER Advertentie

Meek Mill richt met hulp van Jay-Z eigen label 'Dream Chasers' op

Meek Mill richt met hulp van Jay-Z eigen label Dream Chasers op
AFP

Donderdag 25 juli 2019 - 13:12 uur

|

Door:

Samantha

Als je naar Meek Mill luistert, weet je dat Dream Chasers een grote rol in zijn leven speelt. Sinds het begin van zijn carrière laat de rapper deze naam vallen en hij heeft maar liefst vier mixtapes ernaar vernoemd. De beweging lijkt nu serieuzer te worden, want Meek gaat nu namelijk een gelijknamige label oprichten en dit doet hij met hulp van niemand minder dan Jay-Z.

label

Volgens entertainment website Variety neemt Meek Mill binnen Dream Chasers de rol van directeur op zich. De rapper zal een team van professionals opbouwen om artiesten te tekenen en te ontwikkelen. Daarnaast zal Dream Chasers de eigen marketing, creatieve strategieën en andere bedrijfszaken, zoals de opbouw van een studio voor de artiesten, ook op zich nemen.

Lees ook: Jay-Z: "Rechter geeft Meek Mill gevangenisstraf vanwege een f*cking wheelie"

verantwoordelijkheid

In een persbericht vertelt Jay-Z waarom hij Meek Mill, die overigens een cliënt is van Roc Nation, wilde helpen. "Alles wat hij heeft gedaan, laat zien dat hij klaar is om de volgende generatie te leiden. Wij kijken er groter naar. Dit is heel anders dan alleen artiesten tekenen en goede tracks maken." Meek kan zelf niet wachten om aan zijn functie als directeur te beginnen.

"Het wordt tijd dat ik de business in ga. Ik ben 32 jaar, ik zit goed in de muziekindustrie en ik kan artiesten helpen. Sinds mijn vrijlating heb ik het verantwoordelijkheidsgevoel om deze cultuur zoveel mogelijk te leiden als ik kan. Jay-Z en anderen die voor mij kwamen, hebben het makkelijker gemaakt voor mij en andere rappers. Ik wil dat voorbeeld zijn en die verantwoordelijkheid op me nemen om de cultuur meer naar voren te brengen."

Populair op FunX.nl

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'