STER Advertentie
STER Advertentie

Meek Mill richt met hulp van Jay-Z eigen label 'Dream Chasers' op

Meek Mill richt met hulp van Jay-Z eigen label Dream Chasers op
AFP

Donderdag 25 juli 2019 - 13:12 uur

|

Door:

Samantha

Als je naar Meek Mill luistert, weet je dat Dream Chasers een grote rol in zijn leven speelt. Sinds het begin van zijn carrière laat de rapper deze naam vallen en hij heeft maar liefst vier mixtapes ernaar vernoemd. De beweging lijkt nu serieuzer te worden, want Meek gaat nu namelijk een gelijknamige label oprichten en dit doet hij met hulp van niemand minder dan Jay-Z.

label

Volgens entertainment website Variety neemt Meek Mill binnen Dream Chasers de rol van directeur op zich. De rapper zal een team van professionals opbouwen om artiesten te tekenen en te ontwikkelen. Daarnaast zal Dream Chasers de eigen marketing, creatieve strategieën en andere bedrijfszaken, zoals de opbouw van een studio voor de artiesten, ook op zich nemen.

Lees ook: Jay-Z: "Rechter geeft Meek Mill gevangenisstraf vanwege een f*cking wheelie"

verantwoordelijkheid

In een persbericht vertelt Jay-Z waarom hij Meek Mill, die overigens een cliënt is van Roc Nation, wilde helpen. "Alles wat hij heeft gedaan, laat zien dat hij klaar is om de volgende generatie te leiden. Wij kijken er groter naar. Dit is heel anders dan alleen artiesten tekenen en goede tracks maken." Meek kan zelf niet wachten om aan zijn functie als directeur te beginnen.

"Het wordt tijd dat ik de business in ga. Ik ben 32 jaar, ik zit goed in de muziekindustrie en ik kan artiesten helpen. Sinds mijn vrijlating heb ik het verantwoordelijkheidsgevoel om deze cultuur zoveel mogelijk te leiden als ik kan. Jay-Z en anderen die voor mij kwamen, hebben het makkelijker gemaakt voor mij en andere rappers. Ik wil dat voorbeeld zijn en die verantwoordelijkheid op me nemen om de cultuur meer naar voren te brengen."

Populair op FunX.nl

  • Likes verdwijnen nu langzamerhand wereldwijd

  • MMA-vechter kotst alles onder na scheet in gezicht

  • Het hartverscheurende verhaal van de man die uit de lucht viel

  • Droombaan als je graag wiet rookt: tester voor wietproducten gezocht

  • Monica Geuze en Lars Veldwijk gaan uit elkaar

  • Bizzey in ziekenhuis beland na hartsteken door ontstoken hartzak