Music

Slecht weer veroorzaakt stuntprijzen voor festivals dit weekend

foto: Foto door Noelle Otto van Pexels
  1. Newschevron right
  2. Slecht weer veroorzaakt stuntprijzen voor festivals dit weekend

Als je zin hebt om goedkoop naar een leuk festival te gaan, dan moet je nu je slag slaan. Tickets voor verschillende festivals gaan voor stuntprijzen weg vanwege het slechte weer. Mensen hebben blijkbaar geen zin om met natte voeten te dansen of met hun tentje in de modder te staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Herfstachtig weer

Als je naar de recente weersvoorspellingen kijkt, kun je maar beter met een poncho en kaplaarzen naar de festivals komen, want het wordt erg nat. Bezoekers die daar geen zin in hebben, proberen nu nog hun kaartje te verkopen via Ticketswap en Marktplaats.

Lowlands in de uitverkoop

"Toch liever naar de zon," schrijft iemand die zijn weekendticket voor Lowlands verkoopt. 's Lands grootste festival verkocht haar 60.000 kaartjes binnen no time uit, maar ineens stonden vorige week honderden kaartjes online. Op het dieptepunt kun je tickets voor 125 euro kopen, terwijl de originele prijs 210 euro was. Ondertussen zijn de prijzen langzaam gestegen naar 180 euro.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

het is maar water

Ben jij een bikkel die wel tegen wat regen kan? Trek dan vooral meer lagen aan dan je normaal zou doen, zorg voor een goede regenjas en neem een extra paar sokken mee voor het geval je toch natte voeten hebt gekregen. En denk eraan: het is maar water. Dat overleef je wel.

Ster advertentie
Ster advertentie