STER Advertentie
STER Advertentie

A$AP Rocky schuldig bevonden aan mishandeling

A$AP Rocky schuldig bevonden aan mishandeling
AFP

Woensdag 14 augustus 2019 - 14:29 uur

|

Door:

Samantha

A$AP Rocky is schuldig bevonden aan mishandeling van een negentienjarige Zweedse man. Dit is zojuist bekendgemaakt. In eerste instantie werd er zes maanden celstraf opgeëist tegen de rapper, maar zijn straf lijkt nu nog wel mee te vallen.

straf

A$AP Rocky moet samen met nog twee aangeklaagden een schadevergoeding betalen van 12.500 Zweedse kronen (ongeveer 1100 euro). Daarnaast krijgt de rapper ook nog twee jaar voorwaardelijk. Bijna twee weken geleden werd Rocky vrijgelaten en keerde hij terug naar de VS. Hij was vandaag dus niet aanwezig in de rechtszaal.

Lees ook: Deze 10 artiesten moet je sowieso checken op Lowlands!

mishandeling

Begin juli werd A$AP gearresteerd omdat hij samen met zijn entourage een man in Zweden had mishandeld. De man viel hen volgens de rapper lastig en begon zelf ook nog te slaan. Volgens de rapper was het gevecht niet de bedoeling. De video die van het incident werd opgenomen, ging viral waardoor de rapper snel gearresteerd werd. Rocky moest maar liefst een maand lang zitten, maar mocht uiteindelijk als vrije man de rechtszaak afwachten.

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.43174-a-ap-rocky-schuldig-bevonden-aan-mishandeling"}