STER Advertentie
STER Advertentie

Défano Holwijn wekt de indruk dat hij vader wordt

Zondag 29 september 2019 - 14:11 uur

|

Door:

Burç

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Défano Holwijn heeft op Instagram een foto gepost waarop hij een zwangere buik kust en schrijft erbij: "Laatste loodjes. Het is bijna tijd 👪❤️🤰👶". Nu zou het heel logisch zijn om te denken dat hij vader gaat worden, maar uit betrouwbare bronnen horen we dat het niet om een klein mensje, maar om een heel ander soort kindje gaat.

Baby Fever

Herinner je je nog dat Défano in februari een tune liet horen die hij Baby Fever had genoemd? Dat zou dé babyshower anthem zijn waarop mensen kindjes konden maken. Die tune moet nog altijd uitkomen. Opvallend genoeg staat de Baby Fever-video ineens vastgemaakt en dus bovenaan op zijn Twitter-timeline. En onlangs heeft een beroemd duo van videomakers nog een clip opgenomen voor een artiest met een babyshower als setting. Dat zet je in ieder geval aan het denken toch?

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Felicitaties

Vrienden en kennissen van Défano feliciteren Défano wel massaal met de komst van een kleine. Zo heeft Boef drie hartjes voor de man van Défano Late Live in petto en schrijft Jairzinho "Gefeliciteerd big blessing". Verder zien we Henkie T, Lil Kleine, Bilal Wahib, Chantal Janzen, SXTEEN, Rotjoch, Kosso, Dyna, Josylvio, onze eigen Ouassima en vele anderen die hem alle geluk gunnen en/of feliciteren. Ook zijn er een paar bekenden die duidelijk twijfelen of het echt waar is, maar hem toch feliciteren.

Gefeliciteerd

We feliciteren Défano Holwijn in ieder geval van harte met de komst van de kleine, of dat nu een prachtig kind en/óf een prachtige videoclip wordt.

Populair op FunX.nl

  • Vader en zes kinderen leefden jaren afgezonderd in kelder

  • Schokkend: heroïne deed dit in zeven maanden met haar zoon

  • Kanye West bekeert zich tot het christendom

  • Kijkers verbijsterd door spannende Netflix-thriller 'Fractured'

  • Twitteraar blokkeert agent van Turkse afkomst om zijn achternaam

  • Bellator 230: Melvin Manhoef wint met knockout, Hesdy Gerges verliest