Music

10 tracks om te luisteren als de eenzaamheid inslaat

foto: YouTube: Lizzo Music
  1. Newschevron right
  2. 10 tracks om te luisteren als de eenzaamheid inslaat

We hebben allemaal weleens van die dagen waarop je je gewoon kut voelt en er niemand of niets is dat dat beter maakt. Je voelt je gewoon eenzaam. In de Week tegen Eenzaamheid wordt er extra stil gestaan bij dat gevoel. En hoewel het helaas niet zomaar zal verdwijnen, kan het wel lekker zijn om eens keihard mee te zingen met een dikke powertrack. Deze 10 tracks zijn perfect om te luisteren wanneer je wel een oppepper kan gebruiken.

1. Lizzo - Good As Hell

Lizzo is de queen op het gebied van zelfvertrouwen. Door middel van haar tracks geeft ze anderen ook die bad ass-gevoel. Met de track Good Ass Hell voel je je net zo'n G als zij is. "I do my hair toss. Check my nails. Baby how you feelin'? Feeling good as hell."

2. Snelle - gelukkig maar alleen

Dat Snelle zich prima alleen redt, wordt onder andere duidelijk uit de track Gelukkig Maar Alleen. Een reminder dat jij dat ook kan! "Ik ben gelukkig maar alleen, en alleen maar gelukkig."

3. Beyoncé - Formation

Queen B hoort natuurlijk ook in dit lijstje thuis. Formation is de perfecte track om te luisteren als je in een dipje zit. Het beste is om er dan ook bij te dansen en alles wat erin zit, eruit te gooien. Beyoncé heeft wel meerdere feel good-tracks. Zo passen Ring The Alarm, Yonce/Patrition en 7/11 ook perfect in dit lijstje.

4. Kanye West - Can't Tell Me Nothing

De titel van deze track zegt wel genoeg. Can't Tell Me Nothing is een track waarvan je gelijk een energieboost krijgt en die je het gevoel geeft dat niemand je wat kan maken. Love yourself like Kanye loves Kanye.

5. Michael Jackson - They Don’t Care About Us

They Don't Care About Us van Michael Jackson is ook zo'n track die je het gevoel geeft dat je de wereld weer aankan. "Beat me, hate me, you can never break me. Will me, thrill me,you can never kill me!"

6. The Opposites - Slapeloze Nachten

Je kent het wel: je kan niet slapen en je hoofd zit vol gedachten. Met Slapeloze Nachten van The Opposites voel je je op die momenten toch iets minder alleen.

7. Kendrick Lamar - King Kunta

Met King Kunta van king Kendrick voel je je ook king óf queen. Issa vibe.

8. All I Do Is Win - DJ khaled

All I do Is Win is door de combinatie van DJ Khaled, Ludacris, Rick Ross, T-Pain en Snoop Dogg misschien wel de meest motiverende track ooit. Daardoor is de track ook perfect voor wanneer je hard wil gaan in de sportschool.

9. G-Eazy - Far Alone ft. Jay Ant

Deze track van G-Eazy is wat rustiger, maar heeft hoe dan ook dezelfde bad ass-boodschap. "They used to always say I couldn't go too far alone. But now I'm here bitch."

10. COOLIO - GANGSTA'S PARADISE

Door deze tijdloze classic voel je je gelijk een gangster in het Brooklyn van de jaren '80. En dat is dan ook a big mood om het lijstje mee af te sluiten.

Ster advertentie
Ster advertentie