STER Advertentie
STER Advertentie

Jack heeft tunes met Famke Louise opgenomen, Chip Charlez met Nielson!

Donderdag 17 oktober 2019 - 22:27 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De hele squad van Rotterdam Airlines was tijdens het ADE bij FunX voor een exclusieve en zeer dope showcase.  JairzinhoYoung EllensJayMoreLife & Flashy, Jack en Chip Charlez gaven geweldige optredens weg. Daarna schoven de laatstgenoemde twee rappers aan bij Sander en Patricia om hun toekomstplannen te verklappen met Famke Louise en Nielson.

Chip Charlez x Nielson

Chip Charlez verklapte heel stiekempjes dat hij iets gaat doen met singer/songwriter Nielson. "Ja, dat was eigenlijk een verrassing. Als het goed is, is mijn volgende nummer die ik release met Nielson. Eerlijk, ik kijk al sinds way back naar hem op, dus dit is een dream come true! Het is heel wat anders dan wat mensen van mij verwachten. Het valt een beetje in de categorie Drum & Bass, dus ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden."

Jack met Famke Louise

Sander en Patricia horen de laatste tijd vaker dat Jack tracks met Famke Louise heeft opgenomen. "Heel veel mensen hebben dat gehoord, maar voorlopig nog niet. Er komen wel veel gekke andere dingen aan, maar wanneer dat met haar er aankomt weet ik nog niet", zegt de Rotterdamse rapper. Volgens Jack liggen er aardig wat tracks met haar klaar, dus hij verwacht dat er "vast wel iets" van uit zal komen.

Populair op FunX.nl

  • Likes verdwijnen nu langzamerhand wereldwijd

  • MMA-vechter kotst alles onder na scheet in gezicht

  • Het hartverscheurende verhaal van de man die uit de lucht viel

  • Droombaan als je graag wiet rookt: tester voor wietproducten gezocht

  • Monica Geuze en Lars Veldwijk gaan uit elkaar

  • Bizzey in ziekenhuis beland na hartsteken door ontstoken hartzak