STER Advertentie
STER Advertentie

Geen breuk tussen SPEC/TRIFECTA en Warner Music: "We hebben een zeer goede relatie"

Geen breuk tussen SPEC/TRIFECTA en Warner Music: "We hebben een zeer goede relatie"

Donderdag 14 november 2019 - 17:59 uur

|

Door:

Shaddy

De organisatie Music#MeToo claimde vandaag dat Warner Music de samenwerking met managementbureau TRIFECTA en muzieklabel SPEC, beide opgericht door Ali B, heeft gestopt. TRIFECTA/SPEC laat echter weten dat hier niks van waar is.

Verbazing bij SPEC

Music#MeToo is begin 2019 opgezet met als doel om seksistisch gedrag binnen de muziekscene tegen te gaan. Zij brachten een statement naar buiten over het besluit van Warner Music. Een woordvoerder van TRIFECTA/SPEC laat daarover het volgende weten aan FunX:

"We hebben vandaag met verbazing de berichtgeving gelezen in de media over een vermeende breuk in de samenwerking tussen Warner Music en TRIFECTA/SPEC. Dit bericht is verspreid door fiscalist Karim Aachboun en is onjuist. We hebben een zeer goede relatie met Warner Music en werken op diverse vlakken samen. Sterker nog, vannacht brengt Oualid een single uit die in samenwerking met TRIFECTA en Warner wordt gereleased."

Statement

In het bericht van Karim Aachboun, de juridisch adviseur en woordvoerder van Music#MeToo, stond dat Warner Music 'heel snel handelde en de samenwerking per direct opzei'. "Er zijn wereldwijd drie grote labels - Warner, Universal en Sony - en een van die drie zegt geen zaken meer met SPEC te willen doen. Dat is best een statement", aldus Karim.

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin