STER Advertentie
STER Advertentie

The Pussycat Dolls komen samen voor speciale tour

The Pussycat Dolls komen samen voor speciale tour

Donderdag 28 november 2019 - 17:07 uur

|

Door:

Shaddy

Zong jij "Don't cha wish your girlfiend was hot like me" luidkeels mee als de megahit uit 2005 weer eens op de radio of op televisie voorbij kwam. Je zult dan vast blij zijn met het goede nieuws! The Pussycat Dolls kondigen namelijk een reünie-tour aan.

10 jaAR later

De vijf leden, Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberley Wyatt, Jessica Sutta en Carmit Bachar waren sinds 10 jaar weer samen in één kamer voor een kort interview met Heart Radio. In 2009 besloten The Pussycat Dolls uit elkaar te gaan. De reden was een beetje onduidelijk, maar er waren wat geruchten dat het grote ego van het huidige 'X-Factor UK' jurylid Nicole Scherzinger de grootste reden was voor de split-up. De zangeres gaf echter aan dat haar mentale problemen en de last van anorexia boulimia een grote rol speelden in dit verhaal.

UK Tour

Het gaat voorlopig over een tour in de UK. De Nederlandse fans moeten zich nog een tijdje gedeisd houden en hopen op een Europese tour met een stop in Nederland. The Dolls gaven ook aan dat het succes van de reünie-tour van de Spice Girls een grote motivatie boost was voor de vijf meiden om weer bij elkaar te komen voor een tour. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Going Solo

Na de breuk in 2009 dachten de bandleden allemaal aan een solocarrière. Nicole probeerde het eerst met wat nieuwe bandleden, maar besloot later solo te gaan. De leadzangeres beleefde aardig wat succes in haar eentje en bleef zelfs na het maken van muziek relevant met haar acteer- en modellenwerk. De rest van de meiden probeerden zoveel mogelijk te halen uit hun muziekcarrière, maar helaas hebben zij het nooit verder weten te schoppen dan kleine rollen op televisie of in films. 

 

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS