STER Advertentie
STER Advertentie

ADE 2020 gaat wél door, maar in andere vorm

ADE 2020 gaat wél door, maar in andere vorm
ANP KIPPA

Donderdag 7 mei 2020 - 19:31 uur

|

Door:

Thijn

2020 wordt geen goed jaar voor festivalliefhebbers. Vrijwel alle festivals zijn afgelast en er is ook weinig zicht op verandering in de toekomst. Toch is er een meevaller: het Amsterdam Dance Event verwacht dat hun 2020-editie gewoon door kan gaan ondanks de coronacrisis, maar dan wel in een andere vorm. 

Ontwikkelingen

Dat meldt de organisatie van het evenement vandaag. "We volgen alle ontwikkelingen uiteraard op de voet en bewegen mee met de regelgeving van de overheid", aldus een woordvoerder van ADE. Wat dit precies voor ADE inhoudt is volgens hen nog te vroeg om te zeggen. 

Andere vorm

De organisatie is momenteel bezig met het onderzoeken van wat er wel mogelijk is om het evenement van 21 tot en met 25 oktober door te kunnen laten gaan. "Maar het behoeft geen betoog dat ADE er dit jaar anders dan anders uit gaat zien", waarschuwen ze. Verwacht dus geen gevulde ArenA met Martin Garrix achter de draaitafel!  

25-jarig bestaan

ADE is een jaarlijks terugkerend evenement in Amsterdam en trekt ieder jaar honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld. Het festijn bestaat uit meerdere feesten die door de hele stad plaatsvinden en zou dit jaar eigenlijk zijn 25-jarig bestaan vieren. "ADE bestaat uit enorm veel festivalevenementen, die worden georganiseerd door even zoveel partijen. Juist voor hen willen we komende tijd verschillende mogelijkheden onderzoeken." 

Nog even afwachten dus!

Tamil GIF - Find on GIFER

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Grapperhaus krijgt alsnog boete en aantekening op strafblad

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • Tim Hofman confronteert TikTok-manager ‘die 300K achterhield’

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover