Music

Temptation-Zach dropt eerste single 'Jaloers'

foto: RTL/Videoland
  1. Newschevron right
  2. Temptation-Zach dropt eerste single 'Jaloers'

Zach uit Temptation Island kan niet alleen goed vrouwen versieren, maar hij blijkt ook nog eens over een muziektalent te beschikken. Alhoewel, dat vindt hij zelf. De realityster brengt vandaag namelijk zijn eerste single uit, maar de luisteraars van het nummer zijn nogal kritisch...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De single heet Jaloers en gaat vooral over Zachs ervaringen op Temptation Island. "Papi, wat doe je stoer? Ze kijkt naar mij, ze is een geile h***", spit de Temptation-ster. “Temptation Island, ja de winnaar van het land.” Voor het nummer werkte Zach samen met Karimm - nee, niet Karim uit Temptation Island - en lijkt hij vooral te doelen op een clubhit.

Kritische reacties

Of Zachs muzikale carrière een succes wordt valt te betwijfelen, aangezien de reacties niet al te positief zijn. In de comments op YouTube wordt er voornamelijk negatief gereageerd. "Dit nummer kan gelijk in de vuilniszach," reageert Vos. Iemand anders grapt: "2002 belde. Ze willen die beat terug!" Stan denkt dat Zach vooral op aandacht uit is. "Oh, oh, oh, wat erg dit... Sja, negatieve aandacht zoeken is natuurlijk ook aandacht," concludeert hij.

Benieuwd naar de rapskills van Zach? Beluister hierboven dan het nummer.

Ster advertentie
Ster advertentie