STER Advertentie
STER Advertentie

'Ego Death' van Ty Dolla $ign ft. Kanye West, Skrillex en FKA twigs mag je niet missen

Donderdag 2 juli 2020 - 19:31 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ty Dolla $ign heeft zijn nieuwe tune Ego Death online gedropt met indrukwekkende gastbijdrages van Kanye West, Skrillex en FKA twigs. De track lekte al eerder uit op een huisfeestje van de rapper en is nu eindelijk officieel uitgekomen. De muziekkenners horen direct dat producer BoogzDaBeast van de 90s-hit Free van Ultra Naté heeft gesnoept.

Geniale platen met Ye

Ty Dolla $ign gaf al eerder aan dat Ego Death voor hem een speciale tune is, omdat hij met Kanye heeft gewerkt. "Ye is geniaal en iedere keer als we samenwerken maken we geniale platen. Skrillex en twigs kwamen erbij en gaven ons een bepaalde magie die zij alleen kunnen leveren. Ik draaide de track een keer op een huisfeest en iedereen ging los. Die video lekte uit, maar ach dat is oke."

Album: binnenkort

Ego Death was al een tijdje af, maar Ty Dolla $ign vertelde Zane Lowe dat hij op het juiste moment wachtte om de tune uit te brengen. "Ik zocht nog naar de juiste tijd om de track uit te brengen en daarom ben ik blij dat ik eindelijk kan zeggen dat het zo ver is! Mijn nieuwe album is bijna af en komt er binnenkort aan. Shout out naar de fans die geduldig hebben gewacht op het moment dat ik het perfect vond. Het is het wachten waard. Het is mijn beste werk ooit. Ik kan niet wachten tot iedereen het kan beluisteren."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag

  • Mia Khalifa veilt 'beruchte' bril om geboorteland Libanon te steunen

  • Ophef: Trolls-pop maakt 'seksueel geluid' bij indrukken 'vagina-knop'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • EOTB-Yasmine deelt heftige beelden na zware mishandeling