STER Advertentie
STER Advertentie

Frenna krijgt award voor 1 miljard streams wereldwijd

Frenna krijgt award voor 1 miljard streams wereldwijd
ANP

Vrijdag 17 juli 2020 - 10:59 uur

|

Door:

Thijn

Frenna heeft een enorme mijlpaal bereikt. De rapper heeft namelijk maar liefst 1 miljard (ja, echt zoveel!) streams behaald met zijn muziek. Tijdens zijn optreden in de Ziggo Dome gisteren werd hij verrast met een award voor deze fantastische prestatie. 

Mijlpaan

Frenna kreeg de award uitgereikt door Ajax-speler Quincy Promes. De rapper liet weten zich vereerd te voelen. Frenna's best gestreamde track op Spotify is Verleden Tijd (73 miljoen keer afgespeeld) en zijn meest bekeken video op YouTube is Energie met Ronnie Flex (47 miljoen views). Naast aandacht voor zijn eigen succes, besteedde Frenna ook aandacht aan de Black Lives Matter-beweging tijdens zijn concert.

Larger Than Life

Het optreden was onderdeel van de Larger Than Life-concertreeks in de Ziggo Dome. De concerten begonnen op 9 juli en zijn de eerste optredens sinds de uitbraak van het coronavirus in de concertzaal. Nielson trapte de serie op 9 juli af en ook Rolf Sanchez, Typhoon, Maan en De Staat staan nog op het programma. Naast de 2500 zitplaatsen, kunnen fans thuis meekijken via telefoon, tablet of computer ook meekijken. FunX was ook aanwezig bij Frenna's concert en streamde dit gedeeltelijk op Facebook.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Man kaapt helikopter om partner uit de gevangenis te bevrijden

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rihanna lanceert gloednieuwe ondergoedlijn voor mannen