STER Advertentie
STER Advertentie

Lil Kleine geeft twee coronaproof concerten

Lil Kleine geeft twee coronaproof concerten
ANP

Donderdag 13 augustus 2020 - 18:59 uur

|

Door:

Daisy

Lil Kleine geeft zondag 23 augustus twee coronaproof concerten in de Maassilo in Rotterdam. Dat maakte E&A Events vandaag bekend. 

seated concerten 

De concerten van Lil Kleine zijn toegankelijk voor mensen van alle leeftijd. Het gaat om 'seated' concerten, waarbij je dus op je stoel moet zitten. Of er ook gastoptredens zijn van andere rappers of (Nederlandse) artiesten, is nog niet bekend.  

dinnershows

Lil Kleine heeft net als veel van zijn collega's vrijwel geen optredens kunnen verzorgen sinds maart, toen de intelligente lockdown vanwege het coronavirus in ging. Hij trad wel op tijdens diverse dinnershows in Club NOVA in Amsterdam en Maassilo in Rotterdam. Met de ‘seated concerten’ kunnen nu ook zijn jongere fans weer naar een concert. Dat was en is niet mogelijk bij de dinnershows, waar de leeftijdsgrens 18 jaar en ouder is. 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

coronamaatregelen

Zoals gezegd zijn de twee concerten coronaproof. E&A Events heeft laten weten dat er extra maatregelen worden genomen bij de concerten. Zo zijn er extra maatregelen rondom hygiëne (denk aan desinfecterende zeep bij toiletten). Ook wordt er voldoende ruimte ingedeeld voor alle bezoekers, zodat altijd de 1,5 meter afstand kan worden gehouden. De organisatie vraagt aan de bezoekers om de maatregelen te respecteren en gepaste afstand van elkaar te houden. 

 

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rollercoaster Tycoon 3 tijdelijk gratis te downloaden

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip