STER Advertentie
STER Advertentie

SFB en Ronnie Flex samen te horen op nieuwe track 'Anyway'

Vrijdag 28 augustus 2020 - 11:34 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sinds SFB dit jaar officieel terug is, droppen de heren de ene na de andere single in aanloop naar hun vierde Reset The Levels-album. Voor hun nieuwste single Anyway hebben ze Ronnie Flex ingeschakeld. Als je terugdenkt aan Lovely Body uit 2017 en One Time uit 2018, dan weet je dat deze combinatie een succesformule is...

Album

Frenna, Priceless, KM en Jandro bundelden hun krachten eerder deze zomer ook al met Murda, met wie ze de DiXte-track Fuck It Up uitbrachten. "RTL 4 is dichterbij dan je denkt", schrijft Frenna op Instagram. Daarmee bedoelt hij niet de tv-zender, maar het nieuwe album van de groep. "Dat zijn we de fans verschuldigd", zei Priceless daar eerder over tegen FunX.

Ronnie in het theater

Waar SFB bezig is met hun albumrelease, duikt Ronnie Flex het theater in. Vanaf volgende week tourt hij samen met de Deuxperience band door het land met zijn show Ronnie Gaat Naar Huis. Op Instagram laat hij weten: "Tijdens de repetities merkte ik pas hoe erg ik het spelen echt heb gemist. De afgelopen maanden heb ik non stop aan muziek gewerkt en ik vind het heel tof dat ik dit in het theater aan jullie kan laten horen. Dit is een heel ander ding dan alles wat ik ooit heb gedaan." 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen