Music

Big Sean dropt nieuw album met o.a. Travis Scott, Nipsey Hussle en Post Malone

foto: YouTube: Big Sean
  1. Newschevron right
  2. Big Sean dropt nieuw album met o.a. Travis Scott, Nipsey Hussle en Post Malone

Big Sean is na drie jaar terug met een soloalbum! Op Detroit 2 verzamelde hij een flinke groep aan vrienden en collega's, onder wie de overleden Nipsey Hussle, Travis Scott, Post Malone, Eminem, Young Thug, Lil Wayne, Anderson .Paak, Ty Dolla $ign en natuurlijk vriendin Jhené Aiko. Ook Erykah Badu, Stevie Wonder en comedian Dave Chappelle doen een bijdrage op het 21 tracks tellende album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shift

Detroit 2 is de opvolger van I Decided uit 2017 en Dark Sky Paradise uit 2015 op; twee albums die allebei de top van de Billboad-hitlijsten haalden. In een uitgebreid interview met Vulture vertelde de rapper deze week over de weg naar dit nieuwe project. Hij geeft onder andere aan de release te hebben uitgesteld, omdat zijn leven - en dat van iedereen - veranderde door de coronacrisis. "Ik werd geïnspireerd om het album nog wat verder te ontwikkelen."

"Wanneer ik een track terug luisterde, voelde ik van: oh, ik moet het over het gevoel hebben dat ik hier nu ervaar."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Video's
Eerder bracht Big Sean al een clip uit bij het spirituele nummer Harder Than My Demons en morgen komt daar de video van Lithuania met Travis Scott bij. Ook van Body Language met Jhené Aiko en Ty Dolla $ign en Everything That's Missing met Dwele deelde hij al previews.

Ster advertentie
Ster advertentie