Music

Kanye West neemt het op voor Chris Brown

  1. Newschevron right
  2. Kanye West neemt het op voor Chris Brown

Tijdens de opnames van het programma Storytellers op muziekzender VH1 heeft Kanye West het opgenomen voor Chris Brown en uitgehaald naar de groep Radiohead. Tussen de liedjes door maakte de rapper opmerkingen over andere artiesten. Zo kreeg de zanger van Radiohead de volle laag omdat hij vervelend deed tegen Kanye bij de Grammy's.Klik hier voor de uitzending van Storytellers!


Het meest opmerkelijke was wel dat Kanye het opnam voor Chris Brown. Zo zei hij onder andere: "Kunnen we Chris niet even met rust laten? Ik weet dat ik ook fouten maak in mijn leven."

Die opmerking deed het publiek al verbazend kijken, maar Kanye hield het niet daarbij. De rapper ging zelfs een stapje verder: "O.J. Simpson, geweldig. Is hij niet geweldig? Wat hij heeft gedaan, wanneer hij het deed. Was hij niet fantastisch?"

Een apart antwoord, want O.J. zit momenteel vast in Lovelock Nevada wegens criminele activiteiten, ontvoering, een roofoverval en het bezit van een vuurwapen.

In het 90-minuten vertelde Kanye het verhaal achter "Flashing Lights," "Stronger," "Good Life," "Touch The Sky" en van zijn nieuwe album "See You In My Nightmares," "Robocop," "Amazing," "Say You Will" en "Heartless.

Storytellers deel 1



Storytellers deel 2



Storytellers deel 3

Ster advertentie
Ster advertentie