Music

Kid Cudi stopt er nu al mee

  1. Newschevron right
  2. Kid Cudi stopt er nu al mee
Rapper Kid Cudi zet nu al een punt achter zijn carrière. De MC brak onlangs door in Amerika met zijn hit Day 'N Nite. Hij moet zijn debuutalbum nog uitbrengen, maar heeft nu al genoeg van de muziekindustrie.

Kid heeft moeite met het aanpassen van zijn leven nu hij beroemd is. In zijn blog schreef hij: "Na het uitbrengen van mijn eerste LP deze zomer, ga ik geen solo albums meer maken. De drama die erbij komt kijken overvalt me meer dan de problemen die ik had toen ik arm was. M'n vrienden zeiden dat ik veranderd was."

Een van de problemen waarmee Cudi te maken kreeg, vond vorige maand plaats tijdens een NBA All Star weekend. De artiest raakte betrokken in een gevecht tussen twee medewerkers van het evenement. Hij werd uiteindelijk door de politie getaserd.

Hij gaat zich nu concentreren op een show van televisiezender HBO en op zijn acteercarrière. Verder blijft hij voor de echte Kid Cudi fans optreden en gaat in de zomer een groot concert geven. Zijn album 'Man On The Moon: The Guardians' wordt nog uitgebracht op het label van Kanye West.

Ster advertentie
Ster advertentie