Music

Justin Timberlake toont interesse in X Factor-Irma

  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake toont interesse in X Factor-Irma
Het platenlabel van Justin Timberlake heeft mede dankzij FunX interesse in de Nederlandse X Factor kandidate Irma Derby! Volgens directeur Jerry Wolff van Wolffman Entertainment heeft hij de eerste optie op een nieuw album van de 37-jarige Irma, maar is hij niet van plan om haar te hinderen. “Helemaal niet als er interesse is vanuit zo een grote buitenlandse partij.”

Met Irma's single Resolution gaat het ook goed. De videoclip is uit en ze blijft stijgen in de XTips. Het blijft niet alleen bij de charts, want naast Justin Timberlake's label zijn er momenteel nog twee grote buitenlandse labels die achter de zangeres aan zitten.

De single die nog maar net gereleased is, is via de populariteit op FunX onder de aandacht gekomen van verschillende binnenlandse en buitenlandse labels die willen samenwerken aan Irma’s carrière.

Wolffman Entertainment bracht de single Resolution afgelopen maand en kwam daarmee direct in de XTips lijst van FunX. Dit deden ze terwijl kandidaten van X Factor binnen een aantal maanden na de finale van de talentenshow eigenlijk geen muziek uit mogen brengen. Het kon omdat het materiaal al eerder opgenomen was. Resolution dateert namelijk uit het jaar 2007.

Irma schittert daarom weer niet in de videoclip van Resolution, omdat deze pas recent werd gemaakt. “Irma mag zelf nog geen promotie doen voor haar single gezien haar overeenkomst met X Factor. En we willen ook de winnaar van X Factor niet in de weg liggen. Dat kan elkaar alleen maar schaden.“

Irma Derby - Resolution

{youtube}Hlb24eAghww{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie