Music

Eminem beledigd tijdens MTV Movie Awards

  1. Newschevron right
  2. Eminem beledigd tijdens MTV Movie Awards
De Britse komiek Sacha Baron Cohen zorgde tijdens de MTV Movie Awards voor wat opschudding door de manier waarop hij zijn nieuwe film kwam promoten. Die gaat over de homoseksuele Oostenrijkse modeverslaggever Bruno. Getooid met engelenvleugels en hangend aan een tuigje kwam 'Bruno' de zaal binnenvliegen en landde met ontbloot achterwerk bovenop rapper Eminem.

Die leek niet geamuseerd met Bruno's benen om zijn hals en verliet na een korte schermutseling boos kijkend de zaal.

De Amerikaanse vampierfilm Twilight van regisseur Catherine Hardwicke is gisteren de grote winnaar geworden van de MTV Movie Awards. De film won in vijf categorieën, waaronder die voor beste film, beste kus en beste gevecht.

De Australische acteur Heath Ledger, die begin vorig jaar overleed, werd in Los Angeles opnieuw postuum onderscheiden: hij werd bestempeld tot beste schurk voor zijn rol als The Joker in de Batmanfilm The Dark Knight. In februari kreeg hij voor zijn acteerprestatie prestatie ook al een Oscar, voor beste mannelijke bijrol.

De winnaars en genomineerden werden bepaald door een verkiezing op internet. Slumdog Millionaire, dat maar liefst acht Oscars in de wacht sleepte, kreeg van het internetpubliek geen enkele onderscheiding. De film was wel in zes categorieën genomineerd

Bekijk hier de landing van een vliegende Bruno bovenop Eminem:

Ster advertentie
Ster advertentie