Music

Suriname en Kaapverdië winnaars WK Amsterdam

  1. Newschevron right
  2. Suriname en Kaapverdië winnaars WK Amsterdam
In een spannende finale tussen Frans Guyana en Suriname ging Sranang afgelopen weekend met de titel naar huis. Het kostte het Surinaamse elftal 120 minuten en een penalty serie om de WK Amsterdam titel voor het tweede jaar op rij te winnen. De beker werd ze uitgereikt door presentator Jörgen Raymann. Check hier de pics!

Bij de damesfinale was Kaapverdië de sterkste schakel. Ook bij de dames waren er penalties nodig in de eindstrijd. Na een zinderende penaltyserie ging Indonesïe met lege handen naar huis en vierden de indo ladies hun winst.

En natuurlijk was FunX er ook weer bij! Bekijk hier de foto's!

Karatetrap scheidsrechter

Het WK Amsterdam verliep vlekkenloos op één incident na. Tijdens de halve finales bij de dames zou een scheidsrechter een karatetrap uitgedeeld hebben aan één van de speelster, waarna een vechtpartij uitbrak.

Bezoekers
Het WK Amsterdam stond net als voorgaande jaren ook dit jaar volop in de belangstelling. De eerste dag trok bijna 15.000 bezoekers en ook op de tweede dag werd het toernooi goed bezocht. De gezellige sfeer op Sportpark Middenmeer was een uitstekend op dit geslaagde toernooi!
Ster advertentie
Ster advertentie