Music

Download 50 Cent's nieuwe straatalbum

  1. Newschevron right
  2. Download 50 Cent's nieuwe straatalbum
50 Cent is weer druk bezig geweest in de studio. Dinsdagavond heeft de rapper zijn nieuwe straatalbum 'War Angel' gratis op zijn site gezet. Tracks van het album waren gisteravond voor het eerst te horen op hiphop radiozender 'Hot 97' in Amerika. DOWNLOAD HET HIER!

De cd wordt straatalbum of LP genoemd omdat alle beats en teksten nieuw zijn. Hiermee wilt Fifty mensen opwarmen voor zijn nieuwe project. De hiphopmagnaat heeft onlangs zijn nieuwe plannen aan MTV bekend gemaakt. Hij wilt namelijk hardcore hiphop weer laten bloeien. Producers Timbaland en Polow Da Don waren zo enthousiast over dit project dat ze hem bijna gratis beats hebben gegeven. Maar tracks van die twee komen waarschijnlijk op het aankomende album 'Before I Self Destruct' te staan. Deze wordt in september uitgebracht.

Er worden ook videoclips geschoten voor verschillende nummers van 'War Angel'. 50 Cent heeft nieuwe video directors aangenomen, een voor elke clip. Verder komt er nog een G-Unit mixtape uit voor de release van zijn cd in september.


KLIK HIER OM HET ALBUM TE DOWNLOADEN!



Ster advertentie
Ster advertentie