Music

Drake is de meest gewilde artiest in Amerika

  1. Newschevron right
  2. Drake is de meest gewilde artiest in Amerika
Drake is momenteel de meest gewilde rapper/zanger in Amerika. Artiesten als Mary J Blige, Jay Z, Eminem en nog vele anderen spreken alleen maar positieve woorden over dit nieuwe talent. Ze willen allemaal opnames maken met de Canadees.

Op dit moment staat hij op nummer 1 in de Amerikaanse 'Hot R&B/Hip-Hop' billboard. Vandaag kwam de videoclip 'Best I Ever Had' uit wat tevens zijn eerste clip is. Bekijk het hier!

Drie bekende platenmaatschappijen probeerden de artiest te strikken. Uiteindelijk tekende hij bij het label van Lil Wayne, Young Money/Cash Money. Het project wordt door Universal gedistribueerd.

Drake is door zijn mixtape beroemd geworden in de Verenigde Staten. De clip die is geschoten is van een track die daarop stond. Zijn eerste album komt pas eind dit jaar uit. De tapes hebben zijn tegenwoordig een hype omdat ze bij verschillende rappers/ zangers een nieuwe functie hebben meegekregen. Sterren proberen met gratis muziek meer fans achter zich te krijgen. Het komt bij steeds meer artiesten voor. Zo heeft bijvoorbeeld 50 Cent al twee clips van zijn nieuwe mixtape (straatalbum) uitgebracht.


Drake - Best I Ever Had



Drake over het tekenen bij Lil Wayne's platenlabel
Ster advertentie
Ster advertentie