Music

Michael Jackson vandaag begraven

  1. Newschevron right
  2. Michael Jackson vandaag begraven
Michael Jackson wordt vandaag in besloten kring begraven op de begraafplaats Forest Lawn in Los Angeles. Om 19.00 uur Nederlandse tijd vindt er een herdenkingsdienst plaats in het Staples Center. In het stadion is plaats voor elfduizend fans die afgelopen dagen een gratis kaartje wisten te bemachtigen, terwijl 1.6 miljoen mensen zich hiervoor hadden aangemeld. Ook zijn er optredens van verschillende artiesten.

Volgens entertainmentsite TMZ.com komt de kist van Michael Jackson ook in het Staples Center te staan. Eerder werd gemeld dat de King Of Pop voorafgaand aan de herdenkingsceremonie zou worden begraven, maar die plannen lijken nu weer gewijzigd.

De ceremonie wordt wereldwijd uitgezonden op tv en internet. Ook op FunX.fm kun je live meekijken. De NOS zendt de bijeenkomst uit vanaf 18.30 uur op Nederland 3.



Speciale FunX programmering

Vandaag doet FunX een tribute aan Michael Jackson met op de radio een speciale view rondom de popster. Er worden extra Michael Jackson tracks gedraaid en je luistert naar aangepaste MJ shows.

FunX Five staat geheel in het teken van de King of Pop gepresenteerd door Fernando. Tussen 17.00 - 18.00 uur luister je naar 'FunX Five MJ Special' met een speciale Top 5 @ 5 van de volgens jou beste MJ tracks. De show wordt afgesloten met een 'MJ Mega MiX'. Vanaf 18.00 uur luister je een uur lang naar een speciale MiX samengesteld door DJ Fai-Oz.

Dinsdag 7 juli
15.00 - 17.00 Bits & Beats
17.00 - 18.00FunX Five MJ Special
18.00 - 19.00MJ Mega MiX
19.00 - 21.00Forum
De standaard programmering vind je hier.


Op FunX.fm volg je vanaf 19.00 uur live het afscheid van Michael Jackson.

Ster advertentie
Ster advertentie