STER Advertentie
STER Advertentie

Nieuwe videoclip Fabolous en Keri Hilson!

Woensdag 29 juli 2009 - 10:00 uur

Fabolous is back, en wel met niemand minder dan zangeres Keri Hilson! In het nummer Everything, Everyday, Everywhere laten de twee artiesten zien dat ze behoorlijk stevig in hun schoenen staan. Zo zingt Keri Hilson in het refrein: 'What they love about me?! Everything. And everybodys cool, but ya just aint me’. Fabolous is ook niet bescheiden: ‘Somebody better tell 'em that we in this bitch like an unborn baby’
Bekijk hier hun nieuwe videoclip!
 
Keri Hilson ken je waarschijnlijk wel van haar samenwerking met Timbaland in de nummers The Way I Are en Scream. Wat minder bekend is, is dat zij ook heel veel nummers schrijft en produceert. Ze heeft onder andere voor Britney Spears, Toni Braxton, Mary J. Blige, Usher, Diddy, Kelly Rowland en voor de Pussycat Dolls geschreven.

Keri verscheen voor het eerst voor de schermen op de single Hey Now van Xzibit. Ook was ze te zien in de videoclip van Nelly Furtado's 'Promiscuous'. In 2009 bracht ze haar debuutalbum 'In a Perfect World…' uit, medegeproduceerd door Timbaland en Polow da Don. Haar eerste single van dat album was Energy, maar helaas voor Keri werd dat nummer geen succes. Gelukkig deed haar tweede single Turnin’ Me On het wel goed.

Everything, Everyday, Everywhere is te vinden op Fabolous’ nieuwe album Loso’s Way, dat op 30 juni uit kwam. Op dit album werkt hij naast Keri Hilson ook samen met o.a. Ne-Yo, Ryan Leslie, Lil’ Wayne, Jay-Z en Trey Songz. Het is alweer het vijfde studio album van de rapper die in 2001 debuteerde met het album 'Ghetto Fabolous '. Bij de release van het album heeft hij een dertig minuten durende film uitgebracht, waarvan je de trailer onder de videoclip van Everything, Everydag en Everywhere kunt bekijken!


Fabolous ft. Keri Hilson - Everything, Everyday, Everywhere

{youtube}kkoOUpojYg4{/youtube}


De trailer van de film bij de release van het album Loso's Way

{youtube}NMhSodBr_Qo{/youtube}

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Onrust in Turkije na invoering controversiële nieuwe wet

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Jada Pinkett (46) post sexy bikinifoto om man Will Smith terug te pakken