Music

Yes-R haalt uit naar voormalige producer

  1. Newschevron right
  2. Yes-R haalt uit naar voormalige producer
Yes-R was maandag samen met Turk in de Lijn5 studio's te gast bij Venz&Delano om vooruit te kijken naar de bioscoopfilm Gangster Boys en kondigde aan dat er in oktober, vlak na de geboorte van zijn eerste zoon, alweer een nieuw album aankomt. Daarnaast primeurde hij een nieuwe track genaamd Me Boy, en belichtte met welke artiesten en producers hij werkt op de plaat. Toen de naam FBI Beats viel, sloeg de toon bij Yes-R om, beluister het hier.

"Soesi B staat erop, Turk staat erop, Hef was down en voor de rest wat verrassende featurings die ik niet verklap", aldus Yes-R. Op het productievlak bevestigt de Amsterdammer samenwerkingen met Baas B en Spikey, maar over FBI Beats zegt hij het volgende: "FBI is een clown, hij mag zeggen wat ie wil maar ik heb hem in deze hiphopscene gebracht. Hij heeft m'n hele eerste album geproduceerd, maar moet niet vergeten dat als hij me belde 's nachts om de studio in te gaan, dan was ik er en andersom ook.

Ik heb hem voorgesteld aan nieuwe rappers en nu als ik hem bel is ie te druk, ik trap niet in zulke smoesjes. FBI, ik rol niet meer met je. Als je zo met mij omgaat vind ik je een clown, ik sta erom bekend dat ik altijd mensen met respect behandel in de scene daarom heb ik nooit beef. maar als je met mij sneaky wilt doen.. Wel cool wil blijven maar toch te druk bent om beats voor me te maken terwijl ik je ass in de scene heb geïntroduceerd dan heb ik zoiets van, blijf maar weg."

Beluister het volledige fragment over de producer hier: {audio}http://www.watanders.com/yesr.mp3{/audio}

Klik hier voor de gehele uitzending!

Ster advertentie
Ster advertentie