Music

Rapper Metz reageert op ruzie met Giel Beelen

  1. Newschevron right
  2. Rapper Metz reageert op ruzie met Giel Beelen
Rapper Metz was zaterdag te gast in Weekend WaX. Hij reageerde op de rel die was ontstaan na zijn ruzie met 3FM DJ Giel Beelen. Afgelopen donderdag was Metz te gast in de show van Giel. Hij was uitgenodigd om wat te vertellen over zijn nieuwe project The Gift waarbij hij jonge rappers een kans geeft om hun eigen videoclip te laten schieten. Vanaf het moment dat hij de studio inkwam werd hij echter onafgebroken in de maling genomen door Giel. Check hier Metz' reactie!

Metz kon er eerst nog wel om lachen maar vond dat de dj uiteindelijk te ver ging en totaal geen respect toonde. Gevolg was een flinke woordenwisseling waarop de rapper zijn koptelefoon naar de 3FM dj smeet. Bekijk hier de videobeelden van het incident.



Exclusieve audio-opname
Metz had zaterdag in Weekend WaX eigen geluidsopnames van het incident meegenomen. Daarop zijn delen van de woordenwisseling tussen hem en Giel te horen die nog niet eerder zijn uitgezonden. Beluister de exclusieve opnames hier:

{audio}http://www.funxdance.nl/audio/funxclusive_metz_vs_gielbeelen.mp3{/audio}

Interview met Metz
In Weekend WaX zegt Metz: "Mijn fout is geweest dat ik me uit de tent heb laten lokken. Maar ik ben ook een mens en heb ook mijn grenzen en ik heb zoveel geincasseerd. Ik dacht laat hem maar gaan. Het ging ook niet om mij, het ging om de jongeren en het project. Dus hij beledigt mij op een rij en ik heb niet eens mijn verhaal verteld. Toen ik tegen Giel zei dat ik mijn verhaal nog niet verteld had zei hij dat dat mijn probleem was. Dat is toch geen manier van praten!", aldus de rapper. Beluister hier de hele uitzending van Weekend WaX met Metz:

{audio}http://www.funxdance.nl/audio/funx_weekendwax_metz.mp3{/audio}
vanaf 00.20

Wat vind jij? Is Giel te ver gegaan? Of had Metz zich moeten inhouden?
Ster advertentie
Ster advertentie