Music

'Echte' Sugababes werken aan nieuw album

  1. Newschevron right
  2. 'Echte' Sugababes werken aan nieuw album
Volgens de laatste geruchten gaan de originele Sugababes weer bij elkaar komen. Er wordt zelfs al gefluisterd dat Keisha, Mutya en Siobhan een platencontract op zak hebben om als de echte Sugababes hun comeback te maken. Er zouden ook al een aantal gesprekken zijn geweest met producers. Zo wordt de beroemde producer William Orbit die ze graag wilt helpen.

In 1998 vormden Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhan Donaghy de eerste formatie van het populaire Britse drietal. Ze bereikten menig hitlijst met hun hit 'Overload'. Drie jaar later stopte de eerste Sugababe Siobhan en werd vervangen door Heidi Range. In 2005 nam Mutya afscheid en gaf haar plek door aan Amelle Berrabah. Keisha werd uit de Sugababes gezet en vervolgens vervangen door Eurovisie Songfestival zangeres Jade Ewen.

Vlak nadat Keisha uit de groep werd gehaald grapte Mutya nog tijdens een interview 'Nu er geen origineel lid van Sugababes meer over is, zouden we eigenlijk weer bij elkaar moeten komen." Volgens het Britse tabliod The Sun heeft ze er daarna werk van gemaakt. Een vriend van Siobhan bevestigt het verhaal. "Afgelopen weekend belde Mutya om Siobhan over te halen om mee te doen."

Sugababes - Overload (1998)


Ster advertentie
Ster advertentie