Music

Million Stylez volgt Everyday op met Supastar

  1. Newschevron right
  2. Million Stylez volgt Everyday op met Supastar
Kenshin Iryo kennen de FunX luisteraars als de reggae/dancehall artiest Million Stylez. Je kent hem van de FunX hit Everyday, Give Me The Strength en van de 2006 zomerhit Miss Fatty.

In 2010 kiest Million Stylez voor een nieuwe richting met zijn nieuwe single Supastar. Zijn eigen Crunkhall-stijl lijkt plaats te maken voor een Pop/R&B sounds. Of het een goede verandering is, dat beslis jij...

Million Stylez - Supastar



Million Stylez zag in 1981 het levenslicht met de naam Kenshin Iryo. Met Franse en Japanse ouders werd het halfbloedje geboren in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Talentenjacht
Na de Big Break 2005 talentenjacht van Jamaica's nr 1 radiostation Irie FM gingen de deuren voor Million Stylez open. Hij werd uiteindelijk vierde. Het leuke hieraan was dat Kenshin de eerste niet-Jamaicaan was die ooit had meegedaan aan de talentenjacht. (Totdat de Deense Natasha de wedstrijd een jaar later won).

Miss Fatty
In 2006 werd zijn eerste single Miss Fatty opgepakt door een Duitse platenmaatschappij en stond direct bovenaan de reggae charts. De grotere radiostations uit het buitenland konden er geen genoeg van krijgen. De video ervan werd geschoten op Cuba en staat inmiddels op bijna 6 miljoen views.

Million Stylez - Miss Fatty



Na het grote succes van Miss Fatty ging het allemaal nog sneller. Zo stond hij de afgelopen jaren in het voorprogramma van Sean Paul, Ne-Yo, Fabolous, Ryan Leslie, Fatman Scoop, TOK en vele anderen.

Zijn nieuwe album laat nog even op zich wachten maar in de tussentijd rollen er wel nieuwe singles van de Million Stylez planken...
Ster advertentie
Ster advertentie