Music

Yes-R, Sjaak, Darryl en Soesi B maken videoclip

  1. Newschevron right
  2. Yes-R, Sjaak, Darryl en Soesi B maken videoclip
Op de set van de film Gangsterboys besloten rappers Yes-R. Darryl, Sjaak en Soesi B om een videoclip voor de soundtrack te schieten. De track Gangsterboys is gemaakt voor de film waarin rappers Turk en Yes-R de hoofdrollen spelen.

De videoclip speelt zich voor een deel af in een typisch Turks koffiehuis. Met een Turkse vlag op de muur, een zacht kleed over de tafel en de blauwe rook die in de lucht hangt is de sfeer compleet.

Echte gangsterboys als Yes-R Darryl, Sjaak en Soesi lopen natuurlijk ook netjes in pak met bijpassende zonnebril. Let ook op de laatste scene waarin Sjaak de 'grote' Tony Montana na doet!

Yes R, Darryl, Sjaak & Soesi B - Gangsterboys



De film Gangsterboys gaat over Mahmut (Turk) en de halve Turk Apo (Yes-R). Deze twee losers komen door een aantal omstandigheden in een lastig parket. Ze moeten door een arrestatie infiltreren in een Turkse bende. Daar ontdekken ze dat het echte gangsterleven heel wat anders is dan snel rijk worden en respect krijgen.

Er spelen een groot aantal bekende Nederlanders in Gangsterboys. Naast de rappers die we al eerder hebben genoemd vind je ook Georgina Verbaan, Jeroen van Koningsbrugge, Negativ, Jeffrey Spalburg, The Partysquad Fatma Genç, Mimoun Ouled Radi, Beau van Erven Dorens en Miss Nederland 2008: Deniz Akkoyun.

Trailer Gangsterboys

Ster advertentie
Ster advertentie