Music

Peter André komt terug met 'I Can't Make You Love Me'

  1. Newschevron right
  2. Peter André komt terug met 'I Can't Make You Love Me'
Voor Peter André begint een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De zanger die in de jaren '90 wereldwijde hits scoorde bracht deze maand zijn nieuwe cd Unconditional Love Songs uit.

De eerste single van het album is 'I Can't Make You Love Me'. Wat opvalt aan de videoclip is dat Peter André helemaal alleen in een huis zit. Hij wordt in de clip geportretteerd alsof hij helemaal alleen is. Dat doet denken aan de huidige situatie met zijn ex.

Katie Price
Peter André was de afgelopen jaar constant in het nieuws door zijn scheiding met Katie Price. Na een huwelijk van bijna vier jaar met de ex-pornoster besloten ze uit elkaar te gaan. Vlak daarna begon Katie een relatie met MMA vechter Alex Reid. Na een kort tijdsbestek trouwde het tweetal.

Onlangs liepen de tranen over Peter André's wangen tijdens een interview met Sky News. De zanger werd gevraagd of zijn twee kinderen met Katie geadopteerd zouden worden door Alex Reid. Peter had namelijk in het begin van zijn huwelijk met Katie het kind van Dwight Yorke en Katie Price geadopteerd. Dat was tegen het zere been van Dwight Yorke. Toen dezelfde vraag aan Peter André werd gesteld, viel het verkeerd.

De beelden van het interview check je onder de videoclip van Peter André's nieuwe single 'I Can't Make You Love Me'.

Peter Andre - I Can't Make You Love Me



Peter André in tranen

Ster advertentie
Ster advertentie