Music

Chris Brown keert terug op Twitter

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown keert terug op Twitter
Chris Brown is weer aan het Twitteren geslagen. De R&B zanger stopte vorig jaar met de micro blog dienst, maar is sinds vanochtend terug om zijn muziek te promoten.

De zanger opent een account op Twitter om de boycot tegen te gaan die volgens hem plaats vindt op radiostations. Daarom heeft Chris Brown besloten om zelf iets te doen aan de promotie van zijn muziek.

In één van zijn eerste posts heeft Chris het over Too Freaky, een nummer dat staat op zijn mixtape 'In My Zone'. Op de tape vind je ook een cover van Trey Songz 'I Invented Sex'. De mixtape werd op Valentijnsdag uitgebracht. Het is de eerste mixtape die Brown ooit heeft uitgebracht.

Vertrek

Chris verliet Twitter in december 2009. Dit deed hij vlak nadat hij kwaad was geworden op warenhuizen en winkels. Hij beschuldigde een aantal zaken van het boycotten van zijn album Graffiti. Vlak voordat hij zijn account op liet heffen, bedankte hij al zijn fans voor hun steun. Chris Brown gaf nooit een duidelijke reden op voor zijn vertrek.

Zijn Twitter account is nu makkelijker te vinden via de zoekmachines. Zijn oude account had de gebruikersnaam Mechanical Dummy. De nieuwe is heel simpel: http://twitter.com/chrisbrown

Chris Brown - Too Freaky

Ster advertentie
Ster advertentie