Music

Première Shakira's nieuwe single Loca

  1. Newschevron right
  2. Première Shakira's nieuwe single Loca
De nieuwe single van Shakira is vandaag wereldwijd in première gegaan. De track 'Loca' heeft ze samen met de Dominicaanse zanger 'El Cata' opgenomen. De artiest leeft zich uit op zijn eigen muziekstijl terwijl Shakira een hele nieuwe wending neemt met de Dominicaanse mambo. Deze populaire muziekstroming is een urban variant van merengue.

Shakira ft. El Cata - Loca
{audio}http://www.funx.nl/data/images/stories/blogs/marcel/audio/ShakiraftElCata-Loca.mp3{/audio}


Videoclip
Enkele weken geleden kon je op FunX.fm al beelden zien van de opnames van haar videoclip in Barcelona. Daarbij liet de Colombiaanse haar gekke kant even zien. Loca is tenslotte het Spaanse woord voor 'gek'. De politie uit de Spaanse kuststad liet weten niet blij te zijn met de videoshoot. Er was blijkbaar geen vergunning aangevraagd voor het schieten van de clip. Shakira reed bovendien zonder helm op een scooter. De video wordt ook deze maand uitgebracht.

Album
Shakira's zevende studio-album 'Sale El Sol' wordt op 16 oktober uitgebracht. In een interview met het Billboard magazine gaf ze al aan dat de cd zowel Dominicaanse als Colombiaanse invloeden bevat. "Het is een beetje meer Latin enerzijds en meer rock 'n roll anderzijds." De popster gaf aan dat ze "back to basics' gaat. "Loca" is de eerste single van de cd, haar eigen versie van El Cata's 'Loco Con Su Tiguere'. Vandaag verzond ze op haar twitter de kaft van haar nieuwe album. De zangeres vroeg aan haar fans wat ze ervan vinden.Het origineel van El Cata - Loca Con Su Tiguere

Ster advertentie
Ster advertentie