STER Advertentie
STER Advertentie

Ryan Babel en Perry Mystique werken samen

Maandag 19 april 2010 - 12:19 uur

|

Door:

Nizar

Dat Ryan Babel een goeie voetballer is weten we allemaal. Ook hebben we hem al eens horen rappen. Maar dat hij ook een producer is en zelfs een eigen studio en label genaamd SPACE TRAK ENTERTAINMENT wist je misschien nog niet. Momenteel werkt hij o.a. samen met de Amsterdamse rapper Perry Mystique, die je o.a. kent van de hit Ahla Haga Feeki met de Egyptische zanger Mohamed Hamaki.

Perry is al een paar weken in Liverpool. Hij brengt veel tijd door in Ryan's studio waar hij werkt aan zijn nieuwe mixtape. Deze komt volgende maand uit onder SPACE TRAK ENTERTAINMENT van Ryan Babel. Via twitter en zelfs via live beelden houden de buitenwereld op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. Bekijk hier de live beelden van afgelopen zondag:

Videoclip
Perry Mystique heeft enkele weken geleden in London ook de videoclip opgenomen van zijn nieuwe single Party Like You're 18, samen met de Engelse rapper Sway van Konvict Music (Akon). De track is afgemixt in de studio van Phill Collins en wordt uitgebracht in de UK. De clip is geschoten door Lutimedia die ook verantwoordelijk voor videoclips van o.a. Craig davids

RIO
Zoals eerder gezegd is Ryan Babel naast producer ook rapper. Zo was 'RIO' te horen op de single Eeyeeyoo van Darryl en toonde hij zijn rapskills bij 101 Barz samen met collega voetballer Royston Drenthe. Ook is Ryan te horen op het album The Signature 2 van Sway. Deze verschijnt later dit jaar.

Populair op FunX.nl

  • Zoontje Cristiano Ronaldo (9) binnen dag bijna miljoen Insta-volgers

  • Uit de hand gelopen besloten Facebookgroepen uitgelicht in video van ‘Alicante’

  • Zangeres Duffy onthult na jaren stilte: "Ik was ontvoerd en verkracht"

  • Netflix bevestigt nieuw seizoen van rauwe drugsserie 'Top Boy'

  • NS maakt reizen goedkoper voor jongeren

  • Marechaussee voor de rechter wegens etnisch profileren