Music

Nieuwe cd N*E*R*D richt zich op vrouwen

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe cd N*E*R*D richt zich op vrouwen
N*E*R*D frontman Pharrell Williams zegt dat de groep zich op het nieuwe album meer richt op de vrouwen. De cd 'Nothing' ligt vanaf eind 2010 in de winkels. "Dit album is gemaakt voor vrouwen die er even tussenuit willen en zich daardoor verdiepen in hun eigen gevoelens. 'Nothing' is één grote brok emoties!"

Pharrell is erg te spreken over het album. Hij noemt het eindresultaat iets dat ze op het eerste album al wilden bereiken. Helaas voor hun, liep het destijds anders dan ze verwacht hadden. "Er is goed over dit album nagedacht. We hebben er meer gevoel en emoties in gestopt. Het is geworden wat we op het eerste album wilden. Een combinatie van heel veel lol en muziek dat een gevoelsmatige afdruk bij de dames achterlaat."

De muziekwereld veranderd volgens Pharrell. Luisteraars gaan volgens hem steeds meer richting feel-good music. Vrolijke deuntjes voeren tegenwoordig de boventoon. "Alle drukke en moeilijke tracks zijn de luisteraars zat. Ze worden moe van de zware kost. Het is tijd voor luchtigere muziek waar de dames zich goed bij voelen. Daarbij helpt onze cd ze."

N*E*R*D Ft. Nelly Furtado - Hot-n-Fun

Ster advertentie
Ster advertentie