Music

Tarkan terug met nieuwe single en mogelijk duet met Rihanna

  1. Newschevron right
  2. Tarkan terug met nieuwe single en mogelijk duet met Rihanna
De megaster is terug! Tarkan brengt de single Sevdanın Son Vuruşu vlak voor de release van zijn nieuwe album uit. Het is een track zoals we gewend zijn van de popster: Snel, flitsend en gezoet met de stem van Tarkan. Vandaar dat Sevdanın Son Vuruşu deze week de TurkStars Tip is. Beluister 'm hier!

Na een cd-stilte van twee jaar keert Tarkan terug met een track die geschreven is door Aysel Gürel. De muziek komt van Tarkan, maarals aranjeur koos hij voor Ozan Çolakoğlu.

Op de cover van de single staat Tarkan met zijn handen in zijn nek. De afbeelding doet denken aan een arrestatie. Daarmee richt de Turkse artiest zich waarschijnlijk op de negatieve media aandacht die hij de afgelopen tijd heeft gehad. Hij en 9 anderen werden opgepakt na een grote operatie van de politie. Uiteindelijk kwam de artiest vrij, maar de negatieve spiraal is hij nog niet ontlopen. Lukt het hem wel met de TurkStars Tip 'Sevdanın Son Vuruşu'? Laat je mening horen!

Rihanna

Tarkan heeft vorig jaar een verzoek gedaan aan R&B zangeres Rihanna om een duet op te nemen. De eerste keer werd het afgewezen, maar volgens de geruchten heeft Tarkan weer een soortgelijk verzoek neergelegd bij de zangeres die op 3 juni in Istanbul optreedt. Er wordt in de wandelgangen gefluisterd dat Tarkan bereid is 50.000 dollar te betalen als hij tijdens het concert van Rihanna een liedje met haar mag zingen. Tot dan toe moeten we het doen met de nieuwe TurkStars Tip!


Ster advertentie
Ster advertentie