Music

Cheryl Cole tekent bij 'liefje' will.i.am's label

  1. Newschevron right
  2. Cheryl Cole tekent bij 'liefje' will.i.am's label
Zangeres Cheryl Cole tekent in navolging van Kelis en Fergie ook bij het label van Black Eyed Peas frontman will.i.am. Hij is tevens de artiest die gelabeld wordt als het nieuwe liefje van Cheryl. Will.i.am gaat met de Girls Aloud artiest werken aan een nieuw album, dat haar definitieve doorbraak in de Verenigde Staten moet worden.


"Cheryl is dope. Ik vind het leuk om met haar te samenwerken. We hebben het al gehad over haar nieuwe album en ze heeft getekend voor een lancering in de VS. We bekijken momenteel hoe we het gaan aanpakken. Het moet ongelofelijk en ongekend worden."

Het contact tussen will.i.am en Cheryl kwam tot stand voor de single Heartbreaker van de B.E.P. rapper. Daarna hielp hij met de produceren van Cheryl Cole's album en waren ze samen te horen op de single 3 Words.

Twee liefjes

De geruchten dat Cheryl Cole een relatie heeft met will.i.am gaan als een trein, maar daarnaast is er nog een man in beeld. De bekende danser Derek Hough is de tweede die zijn omgeving stiekem vertelt dat hij gek op haar is. Derek leerde Cheryl kennen bij de clipopnames van haar single Parachute. Hierin danste het tweetal sensueel met elkaar.

Alle geruchten doen de ronde sinds de zangeres en voetballer Ashley Cole uit elkaar zijn gegaan. Vorige week kondigde Cheryl al aan dat de scheiding bijna rond is. Ashley was al eerder vreemdgegaan, maar beloofde het nooit meer te doen. Nadat Cheryl smsjes uit zijn telefoon las van een andere vrouw, was het snel afgelopen voor haar. Ze zette de Engels international de deur uit.

Cheryl Cole & will.i.am - 3 Words




Cheryl Cole - Parachute (Derek Hough als danser)

Ster advertentie
Ster advertentie