Music

Regisseur 'Telephone' noemt Gaga de nieuwe Madonna

  1. Newschevron right
  2. Regisseur 'Telephone' noemt Gaga de nieuwe Madonna
De regisseur van de Telephone videoclip vergelijkt niet graag artiesten, maar in het geval van Lady Gaga maakt hij een uitzondering. Jonas Akerlund heeft bijna twaalf jaar met Madonna gewerkt en zegt dat hij in Gaga de nieuwe 'Queen of Pop' ziet.

In een interview met MTV zegt Akerlund: "Ik vergelijk niet graag artiesten, omdat ze allemaal uniek zijn. Maar één ding is zeker: Gaga is een echte artiest, een groot talent en een keiharde werker. In dat opzicht lijkt ze heel erg op Madonna. Madonna is namelijk ook een harde werker, meer dan wie dan ook."

Ook vergelijkt de Zweedse regisseur de creativiteit van beide pop iconen. "Madonna heeft een creatieve geest. Terwijl er zo veel geruchten en roddels over haar verspreidt worden, staat ze er toch steeds boven." Ook daarin ziet hij overeenkomsten tussen beide zangeressen. "Ik vind het vergelijken van Gaga en Madonna niet erg, maar er blijven wel degelijk een aantal grote verschillen tussen de twee."

Jonas Akerlund heeft meer dan twaalf jaar gewerkt met Madonna. Met Gaga staat de teller momenteel op twee videoclips. "Ik denk dat Lady Gaga het potentieel, de middelen en de creativiteit om uit te groeien tot een hele grote zangeres. Ze is geweldig."

Opvallend is dat Lady Gaga onlangs nog liet weten dat ze klaar was om de hitlijsten te bestormen zoals Madonna dat deed in de jaren '80.


Lady Gaga & Beyonce - Telephone (gemaakt door Jonas Akerlund)

Ster advertentie
Ster advertentie