News

Michael Jordan vindt zichzelf niet de beste basketbalspeler

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Michael Jordan vindt zichzelf niet de beste basketbalspeler

Michael Jordan wordt beschouwd als de beste basketballer aller tijden. Hij staat ook bekend als een speler die niet bang is om zijn zelfvertrouwen te tonen op het veld. Maar de sterspeler heeft ook een bescheiden kant. In een interview met The Undefeated onthulde de stelspeler dat hij zichzelf niet de beste basketbalspeler vindt. Michael Jordan: ''Ik vind het respectloos tegenover Wilt Chamberlain, Jerry West en alle andere basketballegendes. Ik heb nooit de kans gehad om tegen hen te spelen.''

Respect

Michael Jordan besloot om respect te tonen voor al zijn idolen die ook indrukwekkende carrières achter de rug hebben. "Om te zeggen dat ik beter ben dan de voorgaande basketballegendes, is een mening die ik accepteer. Maar als je het mij vraagt, zou ik nooit zeggen dat ik de beste speler ben," aldus Michael. Het debat rond de beste speler in de geschiedenis van de NBA werd opnieuw aangewakkerd toen LeBron James onlangs verklaarde dat hij de titel bekleedde.

Greatest of all time

Michael Jordan vindt zichzelf niet de beste speler, maar hij is wel de grootste en misschien bekendste NBA-speler aller tijden. Hij verdiende maar liefst 100 miljoen dollar tijdens zijn carrière. Daarmee verdient hij meer dan Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant of welke andere actieve basketbalspeler.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie