News

Diddy biedt excuses aan in video, Cassie's advocaat reageert

foto: Instagram/Diddy
  1. Newschevron right
  2. Diddy biedt excuses aan in video, Cassie's advocaat reageert

De advocaat van Cassie Ventura heeft scherpe kritiek geuit op de excusesvideo van Sean "Diddy" Combs, waarin hij zijn excuses aanbiedt na herhaaldelijk ontkennen van beschuldigingen van misbruik en mishandeling.

SLECHT EXCUUS

In de video zegt Diddy zijn fouten te erkennen en dat hij volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn acties. Hij vertelt o.a. over zijn zoektocht naar professionele hulp en zijn inspanningen om een beter mens te worden. "Het is zo moeilijk om terug te kijken op de donkerste tijden in je leven, maar soms moet je dat doen," begint Diddy in zijn clip. "Ik was kapot. Mijn gedrag in die video is onvergeeflijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid."

Deze video pakte echter niet uit hoe hij het voor ogen had. Zijn comments stroomden direct vol met haat en kritiek. "Combs' recente verklaring draait meer om zichzelf dan om de vele mensen die hij pijn heeft gedaan. Toen Cassie en meerdere andere vrouwen naar voren kwamen, ontkende hij alles en suggereerde hij dat zijn slachtoffers uit waren op geld. Het feit dat hij zich pas besloot te 'verontschuldigen' nadat zijn herhaalde ontkenningen onwaar bleken te zijn, toont zijn zielige wanhoop. Niemand zal worden beïnvloed door zijn oneerlijke woorden," aldus Firetog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EXCUUSVIDEO

De kritiek van Cassie's advocaat komt kort nadat Diddy een excuusvideo op zijn Instagram-pagina plaatste, waarin hij spijt betuigt voor zijn gewelddadige gedrag jegens Cassie. Deze video kwam naar voren nadat CNN een bewakingsvideo uit 2016 had verkregen, waarin te zien is hoe Diddy zijn toenmalige vriendin Cassie in een hotel in Los Angeles brutaal mishandelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ONOPRECHT

Diddy eindigt zijn video met nog een verontschuldiging. "Het spijt me echt. Maar ik ben vastbesloten om elke dag een beter mens te zijn. Ik vraag niet om vergeving. Het spijt me," sluit hij af. Ondanks zijn verontschuldigingen blijven de advocaten van Cassie en de betrokken vrouwen sceptisch over zijn bedoelingen, en blijven zij benadrukken dat zijn excuses te laat komen en onoprecht zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie