News

Chrissy Teigen: "Alles aan mij is nep behalve mijn wangen"

  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen: "Alles aan mij is nep behalve mijn wangen"

Chrissy Teigen laat op Twitter regelmatig blijken dat ze niet bang is om te zeggen wat ze denkt. Haar eerlijkheid is één van de redenen waarom ze door zoveel fans geliefd is. Op een persvoorstelling van haar nieuwe make-uplijn vertelt ze dat alles aan haar gezicht nep is behalve haar wangen.

Nep

Een journalisten vroeg Chrissy of haar wangen zo rond waren door implantaten. Daarop antwoordde ze dat haar wangen het enige is dat echt is aan haar gezicht: "Mijn voorhoofd, mijn neus, mijn lippen: nep, nep, nep".

Liposuctie

In een interview met Refinery29 bevestigt ze ook dat ze wel eens liposuctie aan haar armen heeft gedaan. Dat noemt ze het domste wat ze ooit gedaan heeft.

"Het is een geheim, maar dat boeit me niet. Negen jaar geleden heb ik vijf centimeter uit mijn oksels genomen. Daardoor voelde ik me beter in jurken. Ik had meer zelfvertrouwen. Het was het domste dat ik ooit heb gedaan, maar ik heb geen spijt ervan."

grap

Op Twitter laat het model weten dat het allemaal een grapje was. Behalve het verhaal over de liposuctie, want dat heeft ze wel echt ooit gedaan.

"Een herinnering dat ik nooit meer zulke grappen moet maken"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie