News

Kim en Kanye doneren half miljoen dollar aan brandweerorganisatie

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kim en Kanye doneren half miljoen dollar aan brandweerorganisatie

Kim en Kanye hebben een half miljoen dollar gedoneerd aan The California Fire Foundation na de bosbranden in Californië. Dit doen ze om de brandweermannen te helpen die op dit moment de bosbranden in Californië proberen te blussen.

CHEQUES

Kim Kardashian was te gast bij The Ellen DeGeneres Show waar ze haar verhaal deelde over de bosbranden in Californië. Haar gezin moest noodgedwongen hun villa verlaten nadat de bosbranden waren uitgebroken. In de show kondigde ze aan dat ze twee cheques van 200.000 dollar aan The California Fire Foundation uitreikte.

Ook reikte ze namens Kanye West, Adidas en Yeezy een cheque uit van 100.000 dollar aan brandweerman Michael Williams en zijn vrouw Lisa. Zij probeerden hun huis te redden van de branden, maar helaas zonder resultaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brand

In het noorden van Californië woedt er nog steeds een van de dodelijkste branden die de staat ooit gekend heeft. Honderden mensen zijn vermist en tientallen Amerikanen zijn overleden. Huizen van onder andere Miley Cyrus en Robin Thicke zijn al verwoest door de brand. De Kardashians en Kanye verloren bijna hun eigen woning door de brand en kwamen daardoor gelijk in actie. Volgens TMZ heeft het koppel een eigen team van brandweermannen geregeld om hun woning en die van de buren te redden. De privébrandweermannen hebben grachten gegraven rond het huis. Zo hebben ze hun eigen huis gered, samen met alle andere huizen in de buurt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Ster advertentie
Ster advertentie