News

ABOUT LAST NIGHT: Idols scoort hoog met comeback & Obama danst de tango

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Idols scoort hoog met comeback & Obama danst de tango

Wat heb je gemist terwijl jij lag te slapen? In About Last Night van vandaag: Idols is terug en scoort hoog, aanslag Brussel bedoeld voor Tweede Paasdag en Obama danst sexy tango.

idols is terug en scoort

Gisteravond zagen 1,5 miljoen kijkers de allereerste aflevering van Idols. De moeder der talentenshows is weer terug met een heel nieuwe jury waaronder Eva Simons en Jamai. Fernando sprak Eva Simons al over de slechte kandidaten.

"Ik dacht dat ik voor de gek gehouden werd. Als je zo slecht bent, dan doe je niet mee aan zo'n programma."

In de eerste aflvering ging het natuurlijk om het leedvermaak van slechte kandidaten.Ook hier was Justin Bieber het populairst onder de kandidaten.

aanslagen brussel eigenlijk op tweede paasdag

De aanslagen in Brussel waren eigenlijk bedoeld voor Tweede Paasdag meldt de Vlaamse nieuwszender VTM. De terroristen waren bang dat Salah Abdeslam iets zou zeggen nadat hij was opgepakt. Daarom hebben ze de aanslag vervroegd.

Paasmaandag was een symbolische dag geweest aangezien dat een christelijke feestdag is. Het is niet bekend in hoeverre Abdeslam betrokken was bij deze aanslagen.

obama danst zwoele tango

Als je in Argentiniƫ bent, moet je de tango hebben gedanst. Dus werd Obama tijdens zijn staatsbezoek aan het Zuid-Amerikaanse land half gedwongen om de sexy dans met een mooie vrouw in gouden jurk te dansen.

Hoewel hij eerst nog lachend zijn hoofd schudt, staat hij even later toch op de dansvloer. Terwijl zijn vrouw Michelle met een andere man danst, gooit Obama's danspartner haar knie sexy tegen de heup van de president.

Ster advertentie
Ster advertentie