OMG

VIDEO: Schaduwspel zorgt voor Britse tranen

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Schaduwspel zorgt voor Britse tranen
Een indrukwekkend schaduwspel van de Hongaarse theatergroep Attraction bij Britain's Got Talent zorgde afgelopen weekend voor een storm van reacties op Twitter. Ook de video die op YouTube werd geplaatst staat inmiddels al bijna op anderhalf miljoen views.

Attraction

Attraction vertelde een prachtig verhaal met het vier minuten durende schaduwspel. Daarmee kregen ze het publiek in tranen en zelfs jurylid Amanda raakte geemotioneerd. Het leverde Attraction uiteindelijk een staande ovatie op van de zaal.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/a4Fv98jttYA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Silhouettes

De Amerikanen kregen in 2011 al te maken met een indrukwekkend schaduwspel van Silhouettes in America's Got Talent. Die groep bestond uit kinderen met een levensbedreigende ziekte of met een beperking, die hun eigen verhaal vertelden door middel van een schaduwspel. Welke versie heeft jouw voorkeur?

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/vInQ2jzUmXI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie