OMG

Welke artiest houdt het meest van... zichzelf?

  1. Newschevron right
  2. Welke artiest houdt het meest van... zichzelf?
De Huffington Post heeft een lijst van vijf artiesten opgesteld die heel veel van zichzelf houden. Drie daarvan zijn echte FunX artiesten (Kanye West, Azealia Banks en R. Kelly) en daarom laten we de overige twee (Alanis Morisette en James Franco) even weg.

Wie heeft de hoogste pet van zichzelf op? Wie kan niet zonder zichzelf? Wie is het vaakst het slachtoffer van zijn of haar eigen uitspraken? FunX helpt je een handje en jij mag de winnaar uitkiezen! Mocht je een artiest in deze top 3 missen, laat dan vooral een reactie achter. Vergeet er niet bij te vermelden waarom diegene in de lijst hoort.

Kanye
Kanye West noemt zichzelf geregeld een creatief genie. Onlangs gaat de rapper/producer weleens volledig uit zijn dak, omdat hij kritiek krijgt. Dat was nadat hij in Jimmy Kimmel Live al eerder zijn artistieke kant op een dramatische wijze verdedigde. Met een album als Yeezus, een vrouw als Kim Kardashian en een liefde voor fashion komt Kanye volgens de Huffington Post best ver, maar zijn ego blijft voor de H.P. zijn beste creatie tot nu toe.



Ms. Banks
Azealia Banks noemt zichzelf de vrouwelijke variant van "genie Kanye West". Volgens haar halen ze beide hun inspiratie uit dezelfde dingen en is het geen toeval dat ze hetzelfde sterrenbeeld hebben: Tweelingen. "We zijn samen de avant-garde van de hiphop," voegde ze daar onlangs nog aan toe. Het grote verschil dat Azealia vergeet is dat Kanye zijn genialiteit waarmaakt met verkoopcijfers en zij vooral opvalt door ruzies wegens gejatte nummers.



Kellz
R. Kelly is één van de vele koningen die de R&B-wereld heeft voortgebracht. Hij praat en zingt vaak in derde persoon over zichzelf, maar hij is ook niet vies van opvallende uitspraken. Zo zei hij ooit: "Ik ben de Ali van nu, de Marvin Gaye van nu, de Bob Marley van nu, de Martin Luther King van nu of welke grootheid dan ook. Dat beginnen mensen nu pas te beseffen." Daarnaast komt R. Kelly ook in deze lijst voor, omdat hij zichzelf als een sekslegende ziet en daar veelvuldig over zingt.



Ster advertentie
Ster advertentie