OMG

Kinderdagverblijf laat kids in de kou staan

  1. Newschevron right
  2. Kinderdagverblijf laat kids in de kou staan
VIDEO: Op Facebook is een video opgedoken waarop twee kleine kinderen hard schreeuwen, omdat ze niet binnen worden gelaten op het kinderdagverblijf. De kleintjes staan in de achtertuin te gillen en het duurt acht minuten voordat er een begeleider komt om de deur voor ze te openen: "Kinderdagverblijf FLAMINGO REGENBOOG-NOORD sluit kindjes op in de achtertuin (ZONDER BEGELEIDING)!," schrijft Nara Georgieva, de maker van het filmpje.

De maker van het filmpje, Nara Georgieva, zegt dat het niet de eerste keer is en vraagt zich af waar de fucking begeleidster is gebleven. "Op het filmpje zie je nu 2 kinderen, de vorige keer waren het 7 kinderen die opgesloten zaten buiten!"

Nara schrijft dat een familielid tijdens het filmen is gaan kijken waar de begeleidsters waren: "ZIJ trof de begeleidsters binnen aan ( lekker spelletjes spelen op hun mobiel) terwijl deze kindjes buiten aan het krijsen zijn en smekend om naar binnen te gaan.. Aan het einde van het filmpje kun je zien dat ze begeleidster niet in beeld durft te komen!"

GGD
RTV Noord Holland schrijft dat de GGD behoorlijk is geschrokken van het filmpje en er een serieuze zaak van gaat maken. Ze gaan vandaag in gesprek met het kinderdagverblijf en starten een onderzoek.

Ster advertentie
Ster advertentie