OMG

VIDEO: Hilarisch gesprek Mariah Carey met fan

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Hilarisch gesprek Mariah Carey met fan
Na haar optreden bij de David Letterman show wordt Mariah Carey buiten opgewacht door tientallen uitzinnige fans. Ze deelt wat handtekeningen uit en stapt vervolgens in een auto. Er is echter één fan die maar niet genoeg van Mariah kan krijgen: Robert. Hij rent zingend achter de auto van zijn idool aan en schreeuwt dat hij van haar houdt. Mariah toont haar sportieve kant en gaatmet Robert in gesprek.

"Als ik geraakt wordt door een auto kan me dat niet schelen, want ik hou van je!" zegt hij. Hij vraagt Mariah om hem te volgen op Twitter en Instagram. "Ik ben een fan sinds dag één", zegt hij.

Ook haalt hij uit naar Jermaine Dupri, die naast Mariah in de auto zit. "Jermaine, je toont ons helemaal geen liefde!" Mariah neemt het voor de producer op en zegt dat hij wel degelijk van Robert houdt. Daarnaast wil Robert weten waarom "For the Record" nooit is uitgebracht als single.

Bekijk hier het complete hilarische gesprek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Nieuw album
Mariah Carey was bij David Letterman te gast om haar nieuwe album Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse te promoten. De CD verscheen eerder week.


Ster advertentie
Ster advertentie